Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Історії створення легендарних брендів

  • Історія бренду Nike є класичним втіленням американської мрії. Багато в чому саме Nike перетворила спорт з простого видовища в багатомільйонну галузь бізнесу. Багато в чому саме завдяки зусиллям співробітників компанії спорт став таким популярним.
    14 листопада 2018
  • Незважаючи на те, що найкращий баскетболіст в історії закінчив свою професійну кар'єру більше 10 років тому, одяг і взуття Jordan досі успішно продається, забезпечуючи компанії Nike колосальний прибуток.
    13 липня 2016
  • Починалося все банально. Відразу після Першої світової війни, житель баварського містечка, тоді безробітний Адольф Дасслер (Adolf Dassler) шукав собі заняття, здатне прогодувати його сім'ю. Він переробив невелику пральню, що дісталася від мами, в міні-цех з виробництва спортивного взуття для дітей та молоді...
    1 травня 2016
  • Прокрутіть хроніку кар'єри Майкла Джордана (Michael Jordan) і ви поринете в історію життя богоподібної людини, яка все своє життя присвятила баскетболу і кросівкам Air Jordan. Ми розповімо вам де, коли і як відбулися найсенсаційніші моменти його життя і кар'єри, одночасно розповідаючи як це вплинуло на створення і розвиток Air Jordan.
    1 вересня 2012
Вгору