Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Блог про кросівки і не тільки...

  • Термобілизна - це спеціалізований одяг, який потрібний, щоб відводити вологу від тіла під час навантажень або зимових холодів. Його можна носити як для спорту, щоб тренування були більш комфортними, так і на кожен день, щоб було тепло при меншій щільності верхнього одягу. З цієї статті Ви дізнаєтесь про види та призначення різної термобілизни, а також навчитеся підбирати її для різних потреб. Термошкарпетки, термофутболки та термоштани – все це потрібно правильно і гармонійно поєднувати, щоб вони працювали правильно.
    10 лютого 2022
  • Рюкзак – незамінна річ для людини у сучасному світі. Люди підлаштовують свої зручності під нові реалії, щоб полегшити собі багато завдань. У рюкзак зручно складати речі на спортивне тренування, легко складати робоче приладдя та просто збиратися у похід. У цій статті ми розглянемо основні критерії, які любителі кросівок та активного способу життя повинні враховувати під час вибору рюкзака. Пропонуємо розібратися в обсязі, видах та технологіях сучасних бекпеків.
    7 лютого 2022
  • Замша та нубук практичні та зносостійкі матеріали внаслідок водовідштовхувальних та теплозберігаючих властивостей. Так, вони вимагають більшої уваги, ніж гладка шкіра, але при належному догляді черевики із замші та нубуку прослужать дуже довго. Розберемося як правильно чистити таке взуття на прикладі моделей Timberland.
    18 січня 2022
  • Як часто ви міняєте свої кросівки? Чи рахуєте ви кілометраж, який пройшли чи дивитесь лише на зовнішні фактори? Існує міф, що взуття треба міняти, якщо ви проходили у ньому від 500 до 1000 кілометрів. Достовірно невідомо звідки взялася ця інформація, але ми запевняємо, що є інші причини, на які варто звернути увагу. Особливо корисно її прочитати спортсменам, щоб зберегти здоров'я своїх ніг. Ця стаття допоможе зрозуміти - настав час купувати нову пару або стара ще може прослужити деякий час.
    17 січня 2022
  • Якщо ви правильно доглядаєте взуття, воно служить вам довгі роки, зберігаючи свій первозданний вигляд. Особливо ретельно слід стежити за білими кросівками, оскільки вони найбільш схильні до забруднень. У цій статті ми розберемо найпоширеніші народні методи чистки білого взуття, розповімо про найкращі засоби догляду, а також розповімо, як правильно сушити взуття.
    21 грудня 2021
  • Справжні снікерхеди знають, що чорна пара кросівок у гардеробі – незамінний елемент у формуванні колекції. Чорне взуття настільки універсальне, що поєднується з будь-чим. Ви можете доповнити нею дорогий діловий костюм або вийти на пробіжку в улюбленій парі. Темні кольори завжди набагато практичніші за світлі: вони вимагають меншого догляду, а значить прослужать довше і збережуть гарний зовнішній вигляд. Адже чорний теж буває різним: приємний темний глянець, замша, що переливається відтінками, або глибокий чорний матовий колір шкіри. Нижче ми зібрали для вас ті чорні кросівки, які відповідають сучасним модним стандартам, а також є еталонною класикою нашого часу.
    28 листопада 2021
  • Як і багато інших легендарних кросівок, Nike Air Force 1 були придумані для спорту. У 1982 році цю пару активно експлуатували спортсмени Національної Баскетбольної Асоціації, але вже за кілька років модель перекочувала "на вулицю" і стала культовою. Вони полюбилися представникам хіп-хоп культури та стали еталоном чоловічого молодіжного взуття. Сьогодні їх носять повсюдно: на роботі, на прогулянці, артисти на концертах, до респектабельних ресторанів. Ми вже розбирали основні причини купити цю модель, а сьогодні давайте заглибимося в основи та обговоримо відмінності та переваги Low та Mid версій.
    27 листопада 2021
  • Як тільки на одязі виникає пляма, постає питання про те, як зробити його виведення максимально результативним. Особливо це стосується плям жиру, залишених на тканині. Якщо зайнятися усуненням моментальним, то зовнішній вигляд можна зберегти. Але якщо свіжа жирова пляма стане застарілою, то усунути її буде набагато складніше. Тому якщо немає бажання назавжди попрощатися з улюбленим предметом одягу, варто познайомитися зі способами усунення плям жиру.
    26 листопада 2021
  • Хто сказав, що погода повинна стати перешкодою для улюбленої справи? Якщо ви палаєте бажанням займатися спортом на вулиці в холодну зимову пору, тоді треба добре підготуватися до майбутнього сезону. Біг в мінусові температури добре загартовує і тонізує тіло, і щоб отримати максимум користі від тренувань, важливо правильно вибрати зимове бігове взуття
    18 листопада 2021
  • Модель Ghost – флагман американської компанії Brooks, який з 2008 року радує спортсменів у всьому світі. Ця тренувальна пара стала справжньою класикою бренду: у ній бігають професіонали та любителі, ходять до тренажерної зали та відправляють дітей на прогулянки. У 2021 році вийшла оновлена 14 версія цих кросівок. Що в них нового, чим вони оснащені та за що їх так люблять бігуни?
    12 листопада 2021
  • Хтось ходить у цих кросівках у спортзал, хтось поєднує з костюмом і працює в них в офісі, але найчастіше ми бачимо цю пару на звичайних перехожих, які йдуть у своїх справах. Кросівки або, як звикли говорити, кеди Adidas Spezial пройшли довгий шлях від спеціалізованої спортивної пари до справжньої класики, яка назавжди буде закріплена в історії німецького бренду. Відношення футбольних фанів, еволюція з назви кросівок в окрему лінійку, а також про те, як колекціонер своїми ідеями дав друге дихання Adidas Spezial - далі в нашій статті.
    5 листопада 2021
  • Гучні бренди на кшталт Hermes, Gucci, Versace чітко асоціюються в наших головах з іменами їх головних арт-директорів і дизайнерів, які випускають одяг для модних показів і подіумів. Такі люди створюють шедеври і диктують нову моду сучасному світу. Сьогодні ми розповімо про видатну особистість і його однойменний бренд - Йодзі Ямамото (Yōhji Yamamoto). Щоб зрозуміти його одяг, треба заглибитися у філософію і побут японця. Мамине ательє, навчання з Кензо Такада, азарт, карти, випивка та інші етапи життя японського дизайнера - далі в нашій статті.
    22 вересня 2021
  • Перше, на що ми звертаємо увагу, вибираючи окуляри для бігу, це звичайно ж зовнішній вигляд. Яскраві і сучасні оправи спокушають нас, і часто саме цей фактор є основним при покупці тієї або іншої моделі. Однак, якщо вгризатися в тематику бігових окулярів глибше, виявляється, що куди більш важливим є те, що криється всередині таких окулярів. Як правильно вибрати лінзи? У чому функція і як працюють фотохроматичні або поляризаційні окуляри? Ну і звичайно, в чому різниця між різними моделями бігових окулярів і як вибрати окуляри для бігу правильно? Саме про ці нюанси Ви зможете дізнатися з нашої сьогоднішньої статті. 
    27 серпня 2021
  • Колись кросівки були просто зручним взуттям для спорту, але з часом вони переросли в цілу культуру зі своїми цінностями, поняттями і, звичайно ж, сленгом. Щоб краще розуміти людей в цій сфері і бути з ними на одній хвилі потрібно дізнатися деякі важливі терміни, без яких спілкування з снікерхедом можна буде звести нанівець.
    29 липня 2021
  • Літній теплий ранок, Ви не поспішаючи встаєте з ліжка, яскраві промені сонця освітлюють кімнату, а ранкова свіжість проникає в Ваш будинок. Водні процедури, розтяжка і ось Ви вже готові до бігу. Точно готові? Чи знаєте Ви, що вдягнути на пробіжку в теплу погоду? У цій статті ми підготували повний комплект екіпіровки, в якому Ви будете почувати себе комфортно і легко. Добре, що літо - це пора року, де можна зняти з себе зайвий вантаж: кофти, штани і куртки. У сонячну погоду тіло повинно дихати. Що надіти на себе під час літніх пробіжок? Давайте знайомитися з товарами разом.
    27 квітня 2021
  • Мода і стиль - поняття безмежні. Ми буквально черпаємо цікаві деталі до своїх образів звідусіль: чи то мілітарі тематика, форма спортивних команд або навіть професійний робочий одяг. У цій статті ми торкнемося однієї великої теми - workwear. Що це, з чим його "їдять" і як виглядати органічно в одязі механіків, будівельників і лісорубів? Про все по порядку далі в нашій статті.
    7 квітня 2021
  • В один прекрасний момент ти вирішуєш: все, буду тренуватися і приводити своє тіло в порядок. Але з чого почати? Який спорт вибрати на старт? Який спорт буде максимально ефективним і мінімально витратним в плані екіпіровки? Саме на ці питання ми постараємося сьогодні відповісти, взявши за точку відліку найдоступніші види спорту - біг та їзду на велосипеді. Що ж все-таки краще: ранкові пробіжки по парку чи їзда на велосипеді вулицями свого міста? Давайте розберемося.
    3 квітня 2021
  • Ні для кого не секрет, що кросівки Fila знову стали популярними. У цього бренду непроста історія: він переживав як підйоми, так і падіння, і зараз, на хвилі успіху, Fila старанно працює над новими лінійками кросівок щоб заспокоїти надапетити модників і модниць, які щодня поєднують моду і спорт. Сьогодні поговоримо про 5 причин купити кросівки Fila хоча б раз в житті.
    11 серпня 2020
  • Які бігові кросівки купити першими? Що краще підійде для бігу по місту? Чи є якийсь універсальний варіант кросівок для початківців? Якщо Ви шукайте відповіді на подібні питання - ця стаття для Вас. Сьогодні Ви дізнаєтеся, які кросівки найкраще підійдуть для бігу по твердим поверхням та асфальту. Це наша добірка ТОП-15 кращих, яку оцінять як початківці, так і професійні бігуни.
    3 серпня 2020
  • Купівля і подальший продаж ексклюзивних кросівок - це вже не просто хобі, а справжній прибутковий бізнес. А лише тридцять років тому подібною діяльністю займалися лічені одиниці ентузіастів. Хочете дізнатися 4 причини почати колекціонувати кросівки? Тоді приєднуйтесь!
    22 липня 2020
Вгору