Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Як відрізнити фейк від оригіналу?

  • Вірите чи ні, але ринок підроблених кросівок розвинувся до неймовірних масштабів. Для китайських фабрик більше немає нічого неможливого, вони копіюють практично всі "ходові" моделі, доводячи візуальну схожість з оригіналом до ідеалу. Одну з таких партій "якісних" підробок прямо з Китаю через розбіжність в описі і вазі затримали і перевірили на кордоні Чилі.
    4 січня 2017
  • Nike Roshe Run це дійсно популярні кросівки. Стильні, легкі, добре вентильовані і досить доступні - в цілому, відмінний вибір на спекотні місяці літа. Пам'ятаю, коли я вперше тримав їх у руках, то задумався: "невже є сенс їх підробляти, адже Roshe Run спочатку створені без усього зайвого?". Але, мабуть, сенс є, і в силу великого попиту в Україні багато магазинів пропонують Вам купити дешеві підроблені Nike Roshe One. Робити це чи ні - Ваш вибір, а для тих, хто хоче купити оригінал, команда Styles склала невелику інструкцію: "Кросівки Nike Roshe Run - як відрізнити підробку?".
    5 травня 2016
  • Починаючи з 1985 року кросівки Nike Air Max по праву вважаються одними з найбільш популярних кросівок в світі спортивного взуття. Але що приховує в собі зворотний бік такої популярності? А приховує вона величезні можливості для заробітку на продажах підроблених кросівок. Про те, як не попастися на вудку недобросовісних продавців і відрізнити оригінальні кросівки Nike Air Max від підроблених поговоримо далі.
    1 червня 2014
  • Сьогодні я хотів би більш детально поговорити про дану модель кросівок з метою максимально докладно відповісти на одне з найбільш поширених питань в світі підробок - як відрізнити підроблені кросівки Nike Air Force 1?
    28 травня 2012
  • Сегодня мы бы хотели показать Вам основные способы отличия между настоящими и поддельными кроссовками Nike Air Jordan XI. ...
    21 квітня 2012
  • В данной статье мы расскажем и покажем Вам, на что конкретно нужно обращать внимание при выборе настоящих кроссовок Supra, которые в отличии от подделок прослужат долгое ...
    12 квітня 2012
Вгору