Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Тренди на кросівки та спортивний одяг

  • Рюкзак – незамінна річ для людини у сучасному світі. Люди підлаштовують свої зручності під нові реалії, щоб полегшити собі багато завдань. У рюкзак зручно складати речі на спортивне тренування, легко складати робоче приладдя та просто збиратися у похід. У цій статті ми розглянемо основні критерії, які любителі кросівок та активного способу життя повинні враховувати під час вибору рюкзака. Пропонуємо розібратися в обсязі, видах та технологіях сучасних бекпеків.
    7 лютого 2022
  • Як і багато інших легендарних кросівок, Nike Air Force 1 були придумані для спорту. У 1982 році цю пару активно експлуатували спортсмени Національної Баскетбольної Асоціації, але вже за кілька років модель перекочувала "на вулицю" і стала культовою. Вони полюбилися представникам хіп-хоп культури та стали еталоном чоловічого молодіжного взуття. Сьогодні їх носять повсюдно: на роботі, на прогулянці, артисти на концертах, до респектабельних ресторанів. Ми вже розбирали основні причини купити цю модель, а сьогодні давайте заглибимося в основи та обговоримо відмінності та переваги Low та Mid версій.
    27 листопада 2021
  • В один прекрасний момент ти вирішуєш: все, буду тренуватися і приводити своє тіло в порядок. Але з чого почати? Який спорт вибрати на старт? Який спорт буде максимально ефективним і мінімально витратним в плані екіпіровки? Саме на ці питання ми постараємося сьогодні відповісти, взявши за точку відліку найдоступніші види спорту - біг та їзду на велосипеді. Що ж все-таки краще: ранкові пробіжки по парку чи їзда на велосипеді вулицями свого міста? Давайте розберемося.
    3 квітня 2021
  • Ні для кого не секрет, що кросівки Fila знову стали популярними. У цього бренду непроста історія: він переживав як підйоми, так і падіння, і зараз, на хвилі успіху, Fila старанно працює над новими лінійками кросівок щоб заспокоїти надапетити модників і модниць, які щодня поєднують моду і спорт. Сьогодні поговоримо про 5 причин купити кросівки Fila хоча б раз в житті.
    11 серпня 2020
  • Досягаючи ідеальної гармонії між дизайном і комфортом, світ кросівок продовжує розвиватися, залучаючи все більшу увагу знаменитих модних будинків. Спеціально для Вас ми підготували список найбільш топових кросівок, без яких Вам просто не обійтися в цьому сезоні.
    30 січня 2019
  • Nike Air Max - це класична серія кросівок, виробництво яких почалося в 1987 році і не припиняється досі! За цей час бренд Nike встиг поекспериментувати із зовнішнім виглядом, технічними характеристиками, використовуваними при виробництві кросівок матеріалами, і заслужити для них особливий статус «легенди» в sneaker індустрії.
    25 травня 2018
  • Тренди на кросівки змінюються дуже швидко. Кожен рік приносить з собою абсолютно нові, інноваційні та часто незрозумілі тенденції, ну або повертає нас до моди минулих років. А що буде в 2018? Саме про це ми хотіли б поговорити. Якщо Вам цікаво, які кросівки будуть в Топі до кінця 2018 року - ласкаво просимо до прочитання.
    30 квітня 2018
  • Сьогодні я хотів би поговорити про кросівки, які від недавна став помічати частіше. Разом з Вами ми подивимося на плюси і мінуси цієї моделі, а також дізнаємося, чому кросівки Nike Air Huarache так популярні.
    15 серпня 2017
  • З наближенням літа і підвищенням температури за вікном багато хто задається питаннями на тему створення свого особистого літнього стилю. Думають про те, що з чим носити, що до чого взути і так далі. Саме стилю буде присвячена наша нова рубрика, а почнемо ми з відповіді на питання "чи варто носити кросівки або кеди під плаття, туніку чи спідницю?".
    25 травня 2016
Вгору