Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Цікаві добірки

  • Колись кросівки були просто зручним взуттям для спорту, але з часом вони переросли в цілу культуру зі своїми цінностями, поняттями і, звичайно ж, сленгом. Щоб краще розуміти людей в цій сфері і бути з ними на одній хвилі потрібно дізнатися деякі важливі терміни, без яких спілкування з снікерхедом можна буде звести нанівець.
    29 липня 2021
  • Купівля і подальший продаж ексклюзивних кросівок - це вже не просто хобі, а справжній прибутковий бізнес. А лише тридцять років тому подібною діяльністю займалися лічені одиниці ентузіастів. Хочете дізнатися 4 причини почати колекціонувати кросівки? Тоді приєднуйтесь!
    22 липня 2020
  • Ніхто не може стати професіоналом з першого разу. Це нормально: тренуватися, вчитися, пробувати, помилятися і виправляти свої помилки, щоб стати кращим та професійнішим. З бігом точно така ж історія. Якщо ви тільки починаєте бігати, ви не відразу помітите за собою правильну техніку і ефективність бігу. Однак, якщо знати 7 помилок починаючого бігуна ще на старті, можна виправити їх вчасно і досягти успіхів значно швидше.
    29 лютого 2020
  • Досить часто буває ситуація, коли абсолютно нічого не приходить в голову. Ти добре знаєш людину, хочеш зробити їй приємно, але при думці про подарунок просто впадаєш в ступор. Для тих, у кого в друзях є снікерхеди, ми підготували список з 6 кращих ідей (на наш погляд), кожна з яких допоможе піднести по-справжньому потрібний і корисний новорічний подарунок.
    17 грудня 2018
  • Сьогодні я вирішив розповісти вам про список з 5 аксесуарів в арсеналі справжнього снікерхедера, їх користь та ефективне використання.
    10 листопада 2018
  • Eminem створив більше десятка різних успішних модних проектів. Він працював з такими компаніями як Nike, Jordan і іншими іменитими брендами. Спільна робота приносила тисячі доларів, однак не все, до чого доклав свій дизайнерський розум репер було неймовірно успішним. Ми не будемо робити акцент на негативі, сьогодні зосередимося на найцікавіших проектах співака. Перед Вами кращі ексклюзивні кросівки, які спільно з топовими спортивними брендами розробляв сам Eminem.
    29 жовтня 2018
  • До кінця 2016-го залишилося зовсім небагато... Без сумнівів, це був хороший рік як для любителів, так і для колекціонерів кросівок. Давайте підведемо невеликий підсумок і подивимося на 10 найдорожчих кросівок 2016 року. Нижче представлені середні ціни на вторинному ринку.
    26 грудня 2016
  • Давайте не сумувати від того, що погода за вікном мінусова. Саме зараз, коротаючи зимові години вдома, час приділити увагу собі, розмістившись в м'якому кріслі з кухлем гарячого шоколаду в супроводі гарної книги. Пропонуємо Вашій увазі щось незвичайне - добірку з 15 кращих книг про кросівки, які обов'язково повинні бути в бібліотеці справжнього снікерхеда.
    8 грудня 2016
Вгору