Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Оригінальні кросівки Nike, Adidas, Jordan
0
Мій кошик

Кросопедія

  • Хтось ходить у цих кросівках у спортзал, хтось поєднує з костюмом і працює в них в офісі, але найчастіше ми бачимо цю пару на звичайних перехожих, які йдуть у своїх справах. Кросівки або, як звикли говорити, кеди Adidas Spezial пройшли довгий шлях від спеціалізованої спортивної пари до справжньої класики, яка назавжди буде закріплена в історії німецького бренду. Відношення футбольних фанів, еволюція з назви кросівок в окрему лінійку, а також про те, як колекціонер своїми ідеями дав друге дихання Adidas Spezial - далі в нашій статті.
    5 листопада 2021
  • Нехай сума всіх використаних елементів і технологій буде чимось більшим, ніж всі ці напрацювання окремо. Залишити тільки важливе. Нічого зайвого. З таким прагненням в 1993 році почалася історія adidas Equipment.
    6 листопада 2019
  • День 26 березня 1987 року назавжди змінив світ кросівок. Саме тоді бренд Nike почав продаж кросівок Nike Air Max, а видима повітряна подушка стала не тільки відмінною рисою всієї серії Air Max, але також синонімом новаторства і стилю. Спеціально для цінителів "Максів" і просто бажаючих розширити свої знання про дані кросівки ми підготували по-справжньому об'ємний матеріал, що розповідає про історію створення та розвитку культової серії Air Max від 80-х років до сьогодні.
    3 листопада 2019
  • Ось була б у спортивному взутті Алея Слави - там би обов'язково знайшлося місце для кросівок Nike Cortez. Причому там вони розташувалися б на одному з найбільш помітних місць - заслужили. 47 років їх історії - суцільна революція на взуттєвому ринку. Вона пов'язана з гучними перемогами, значущими подіями, усіяна іменами знаменитостей і просякнута духом Лос-Анджелеса. Це знакові кросівки, як не крути.
    18 жовтня 2019
  • В цьому році ми побачили повернення найбільш недооціненої (як на мене) моделі кросівок з усієї серії - Nike Air Max Deluxe. У цій статті я зібрав всі подробиці повернення оригінальної колірної гами Deluxe і відповім на питання, чому вони необхідні кожному шанувальнику кросівок Air Max.
    7 листопада 2018
  • Ось уже 35 років кросівки AF1 в традиційному білому кольорі залишаються іконою поп, хіп-хоп та снікер індустрії. Улюблені кросівки кількох поколінь, проте що насправді ми про них знаємо?
    20 липня 2017
  • Привіт друзі! Сьогодні ми поговоримо про кросівки, які стали класикою не тільки для самого бренду, але і для величезного числа людей по всьому світу. Знайомтеся - шкіряні Reebok Classic "Black/Gum" (49800).
    17 листопада 2016
  • Людина на ім'я Бен Юн (Ben Yun) знає відповідь на це питання, адже саме він відповідальний за створення Air Max 1 Ultra Flyknit - кросівок, які отримали звання кращих у всій серії Air Max. Давайте заглянемо за лаштунки створення і познайомимося з кросівками ближче.
    1 серпня 2016
  • Продовжуючи знайомство з Jordan Brand і його досягненнями на світовому Олімпі спортивних товарів, ми хотіли б розповісти про легендарні кросівки, які по праву вважаються "переломним моментом" в історії Jordan. Сьогодні ми поговоримо про кросівки Air Jordan 3
    29 липня 2016
  • Важко було знайти кращий момент для написання статті про кросівки Air Huarache. Популярність моделі ось уже який сезон підряд на висоті, і швидше за все інтерес до них збережеться ще як мінімум на два-три сезони, до того ж в 2016 році модель відсвяткувала своє 25-річчя - що не може залишитися поза нашою увагою. На честь вищесказаного, пропонуємо Вам трохи інформації про те, як створювалися дані кросівки, погляд на деякі цікаві факти і найбільш важливі моменти в персональній історії кросівок Air Huarache, приємного читання!
    2 червня 2016
Вгору